Deventer boekenmarkt 2023

6 augustus 2023

Bron: deventerboekenmarkt.nl

Deventer Boekenmarkt in 2023, Woordwaarde Festival trapt tweede editie af!

St. Maxime bevind zich midden in het hart van deze boekenmarkt. Vergeet niet vooraf je tafeltje te reserveren voor het ultieme Franse gevoel en een heerlijke lunch, diner of borrel.

In 2022 konden boekenfans en handelaren gelukkig hun hart weer op halen tijdens de Deventer Boekenmarkt. Op zondag 7 augustus vond de 32e editie plaats. Na een succesvolle pilot-editie stond ook de tweede editie van het WoordWaarde festival op de agenda. In 2023 vindt de 33e editie van de Deventer Boekenmarkt plaats op zondag 6 augustus.

Deventer Woordwaarde Festival is bedacht door Evenementenbureau dEVENTer als aanvullende activiteit op de jaarlijkse Deventer Boekenmarkt. Diverse culturele organisaties, zoals de Bibliotheek, MIMIK, Athenaeumbibliotheek, Deventer Verhaal, Kunstcircuit en de Nieuwe Oost, zijn hierbij betrokken. Gezamenlijk creƫren zij een uitgebreid en interessant programma.

Het programma van de derde editie van het Deventer Woordwaarde Festival zal te vinden zijn onder het kopje WoordWaarde festival. Tickets kunnen vooraf bij de betreffende partijen geboekt worden.

We kijken uit naar komende zomer waarin we de Boekenmarkt als vanouds door kunnen laten gaan. De Deventer Boekenmarkt, de grootste van Europa, vindt plaats op zondag 6 augustus 2023.

Meer informatie over de boekenmarkt kan je vinden op: www.deventerboekenmarkt.nl

Terug naar het overzicht