Muzikale Hanzestad Deventer

18 juni 2023

Als Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen dragen we heel graag bij aan de viering van 800 jaar Hanze in Deventer.
Dat doen we op zondagmiddag 18 juni 2023 in en rond de muziekkoepel in het unieke en fraaie Worpplantsoen. Het wordt een uitgebreid muziekconcert met de nodige intermezzo’s waarbij ook veel aandacht voor de Hanze en de specifieke muzikale bijdrage uit de Hanzestad Deventer. Uiteraard staan onze vrijwilligers paraat zodat alles gesmeerd verloopt en zorgen voor de verkoop van de nodige versnaperingen en drankjes.
Het muziekconcert wordt ingevuld door De Deventer Hanzezangers, die dit jaar al weer 30 jaar bestaan, en de Hanzestadband. Ze nodigen bij deze dan ook de Deventer bevolking uit om naar dit concert te komen luisteren en samen zorgen we voor een onvergetelijke belevenis.

Komt u daarna een hapje eten om na te praten? U kunt direct vanaf het Worpplantsoen met het pontje over. Daarna bent u binnen 100 meter wandelen bij ons restaurant. De auto kan gewoon ‘gratis’ op de parkeerplaats blijven staan.

Meer Informatie

Terug naar het overzicht