Bereikbaarheid

Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om ons te vinden. We zijn namelijk gevestigd aan de voet van de majestueuze Lebuïnuskerk. Precies, die grote toren die je herkent van de talrijke foto’s van de schilderachtige skyline van Deventer.

Auto

Kom je met de auto, dan zijn er een aantal mogelijkheden. In het centrum van Deventer hebben we 3 grote parkeergarages op loopafstand. Bij St. Maxime voor de deur kan je betaald parkeren op de Nieuwe Markt. 

Heb je de tijd of doe je een dagje Deventer? Begin dan in stijl en parkeer je auto gratis op het parkeerterrein op de Worp, aan de overzijde van de IJssel. Met het pontje ga je voor € 1,40 heen en weer, en stap je aan wal op slechts 50 meter van onze voordeur. Je eerste excursie zit er dan al op en de koffie staat voor je klaar!

Fiets

Na een mooie fietstocht in en om Deventer is het heerlijk vertoeven bij St. Maxime. Bewaakte fietsenstallingen vind je bij het station, en Op de Keizer. Wil je je fiets liever in de buurt houden, dan is er rond de Nieuwe Markt voldoende plek om je fiets kort te stallen.

Openbaar vervoer kan natuurlijk ook

Trein

Kom je met de trein, dan loop je in 9 minuten naar St. Maxime. Laat je je liever rijden, dan is er de Centrumbus die ieder half uur voor slechts € 1,- een rondje rijdt langs de Deventer publiekstrekkers. Bij de halte Vischpoort en Nieuwe Markt stap je uit en zie je ons karakteristieke pand meteen.

Bus

Kom je met de bus naar Deventer? Kies dan voor Station Deventer als eindbestemming en pak vervolgens de benenwagen of de Centrumbus.