Bereikbaarheid

Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om ons te vinden. We zijn namelijk gevestigd aan de voet van de majestueuze Lebuïnuskerk. Precies, die grote toren die je herkent van de talrijke foto’s van de schilderachtige skyline van Deventer. Fiets of wandel gezellig langs, of parkeer de auto in de buurt. Hier lees je alles over onze bereikbaarheid.

Auto

Kom je met de auto, dan zijn er een aantal mogelijkheden. Zo zijn er in het centrum van Deventer 2 grote parkeergarages op loopafstand. De centrumgarage (7 min. lopen) & Wilhelminabrug (8 min. lopen).
Bij St. Maxime voor de deur kan je ook betaald parkeren op de Nieuwe Markt. (Let op! Werkzaamheden!)

Heb je de tijd of doe je een dagje Deventer? Begin dan in stijl en parkeer je auto gratis op het parkeerterrein op de Worp, aan de overzijde van de IJssel. Met het bekende Deventer pontje ga je voor € 1,40 heen en weer, en stap je aan wal op slechts 50 meter van onze voordeur. Magnifique!

Fiets

Na een mooie fietstocht in en om Deventer is het heerlijk vertoeven bij St. Maxime. Bewaakte fietsenstallingen vind je bij het station, en Op de Keizer. Wil je je fiets liever in de buurt houden, dan is er rond de Nieuwe Markt voldoende plek om je fiets kort te stallen.

Openbaarvervoer

Kom je met de trein of met de bus, dan loop je in 10 minuten naar St. Maxime vanaf station Deventer.
Op het station zijn veel OV-fietsen beschikbaar, dus heb je een OV-chipkaart? Dan spring je eenvoudig op de fiets en kun je een heerlijk rondje maken door onze historische binnenstad, onderweg naar St. Maxime.