Deventer Boekenmarkt 2022

Honderden kramen gevuld met duizenden boeken: ruim 6 kilometer markt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland.

Boekenmarktboekje

Om bezoekers wegwijs te maken in het grote aanbod verschijnt het Deventer Boekenmarktboekje. Hierin is een overzicht te vinden van alle deelnemers, plattegronden en specialisaties. Het handzame boekje is t.z.t. verkrijgbaar bij o.a. VVV Deventer te Brink 89 (Penninckshuis) en tijdens de Boekenmarkt bij de de informatiekramen bij alle toegangen tot de Boekenmarkt.

Organisatie

De Deventer Boekenmarkt wordt georganiseerd door Evenementenbureau Deventer. Het doel van de Stichting Deventer is het bouwen aan de positie van Deventer als prominente evenementenstad, één en ander in de breedste zin van het woord. Deventer is naast de organisatie en uitvoering van de Deventer Boekenmarkt ook verantwoordelijk voor internationaal buitentheaterfestival Deventer op Stelten en het Dickens Festijn.

Informatie

Deventer Boekenmarkt, de Grootste van Europa

Datum: zondag 7 augustus 2022
Tijd: 9.30-17.30 uur
Toegang: gratis
Locatie: Deventer IJsselkade en binnenstad: Brink, Zandpoort, Polstraat, Melksterstraat, Grote Kerkhof, Nieuwe Markt, Vispoort, Welle, Onder de Linden en Kapjeswelle.
Bezoekersaantal: ca. 125.000 personen
Boekje: het Deventer Boekenmarktboekje is verkrijgbaar voor € 2,-

Publieksinformatie:
VVV Deventer
Brink 89 (Penninckshuis)
Tel. 0570 710 120
www.deventer.info