Kerst in Deventer

Heerlijk Holland

Geniet van de prachtige Hanzestad Deventer. De hele maand december kunt u genieten van de prachtig verlichte stad in kerstsfeer. Niet alleen zijn de authentieke straten mooi versierd, maar langs de route kunt u genieten van de mooi verlichte kunstobjecten.

Wat u niet mag missen zijn natuurlijk de Brink, Het Grote Kerkhof en het middeleeuwse Bergkwartier.

December is shop-maand

Uw dag begint op het Worpplantsoen, waar u gratis de auto parkeert voor een dagje Deventer. December is ook DE shop maand, dus trek de wandelschoenen maar aan.

Met het pontje bereikt u in 5 minuten de binnenstad. Op ongeveer 50 meter lopen vanaf het pontje vind u restaurant St. Maxime. Hier begint uw avontuur natuurlijk eerst met koffie en iets lekkers. U ontvangt hier ook de route langs de mooi verlichte straatjes en natuurlijk de leukste winkels van Deventer.

Tijdens de route kunt u genieten van het uitzicht op de stad waar we zo trots op zijn. De rijke geschiedenis van Deventer is overal voelbaar.

Uw dag afsluiten bij St. Maxime

Na een dag shoppen en genieten staat er bij St. Maxime een tafel voor u klaar. Hier kunt u kiezen tussen een borrel en hapjes of juist een uitgebreid diner.

Kerst vieren bij St. Maxime? Dat kan klik hier voor alle informatie.

Beleef droomachtig Deventer en reserveer!