Reuring!

Lieve mensen, wat hebben we uitgezien naar dit moment! Na een eindeloos durend halfjaar in gedwongen lockdown mogen we weer doen wat we het liefste doen: jullie ontvangen en verwennen met de lekkerste drankjes, lunches en borrelhappen.

Natuurlijk hadden we ook graag meteen het restaurant geopend, maar het begin is er met de voorzichtige openstelling van ons prachtige terras. In de afgelopen maanden hebben we ervoor gezorgd dat alles er weer spik en span bij staat, en dat onze jongens en meisjes topfit zijn en gemotiveerder dan ooit. We hebben onze website vernieuwd, inspiratie opgedaan en bruisen weer van de idee├źn voor de nabije toekomst. Daarover later meer.

Dank aan iedereen die gebruik heeft gemaakt van onze Take-away service. Het hielp ons de moed erin te houden en het St. Maxime-gevoel te blijven uitdragen. Maar laten we eerlijk zijn: zelfs de mooiste borrelbox of afhaalmaaltijd haalt het natuurlijk nooit bij de live beleving, de ontmoeting, het samen genieten op het terras in de zon van onze fijne binnenstad.

Reuring! Dat is wat we allemaal nodig hebben, en dat brengen we samen teweeg. Dus ook al is deze versoepeling voor ons gevoel nog (te) klein, elke reis begint met een eerste stap. Daar krijgen we energie van, en we weten zeker: jullie ook!

We staan te trappelen van ongeduld om jullie te mogen begroeten. Weer of geen weer, ons terras is open. Je zit er beschut, en zelfs een paar regendruppels zullen de pret niet drukken. De vooruitzichten zijn goed, droog met een zonnetje en langzaam oplopende temperaturen. Komen jullie gezellig de schade inhalen? Laat de zomer maar komen, wij zijn er meer dan klaar voor!

Reserveer dus snel jou bezoek via de website of bel 0570 820 437!

Terug naar het overzicht