Take away

Het zijn bijzondere tijden. Wie had dit ooit kunnen bedenken dat wij in zo’n pandemie hadden kunnen komen en ons toe zouden gaan leggen op take-away diners.

We hebben met z’n allen de mouwen opgestroopt, gebrainstormd en hebben met het team St.Maxime een mooie invulling kunnen bedenken voor de Take-Away. Al zeggen we het zelf : het resultaat mag er zijn!

Table d’hôte

Iedere week weer een nieuw drie-gangen menu voor 29,50 euro dat je zelf – met een klein beetje hulp van ons-makkelijk thuis op tafel zet. Onze keukenbrigade heeft alle gerechten al voorbereid, zodat jij het thuis alleen nog maar even in de oven hoeft te schuiven. Wij zorgen voor een stap-voor-stap beschrijving van de handelingen die je moet doorlopen, en geven je een voorbeeld van een mooi opgemaakt bord. Leef je uit! Trots op je creatie? post een fotootje op insta #stmaximenl

Streetfood

Omdat je misschien geen zin hebt om iedere keer een drie gangen menu te bestellen, hebben we met je meegedacht.

En voilà, we hebben de streetfoodbox voor je samengesteld met 6 eigentijdse gerechtjes voor 17,50 euro p.p. Iets informeler maar kei leuk. Gezellig om aan tafel met elkaar te delen, of als extraatje tijdens een uitgebreide borrel.

Over borrel gesproken : vergeet niet een lekkere fles wijn open te trekken. In onze bestel app doen we een aantal mooie suggesties. Nou noemen we het Take Away, maar als je voor 15:00 uur bestelt, komen we rondom Deventer, Gorssel, Diepenveen, Epse, Schalkhaar en Bathmen gratis bezorgen. Wanneer je liever afhaalt is dat mogelijk tot 20:00 uur.

We zijn er iedere donderdag t/m zondag voor je.