Uit eten in Deventer

Uit eten in Deventer? Dan zeggen wij St-Maxime! Want bij St. Maxime in Deventer zit je niet alleen heel erg leuk, maar kan je ook heerlijk dineren.

Gelegen aan het mooiste plein van Deventer, Het Grote kerkhof en vlak naast het pontje, vind je her restauarant St. Maxime. Lunchen, borrelen en dineren in een ongedwongen sfeer. Je waant je in Parijse sferen.

Fiets en wandel gezellig langs of parkeer de auto op de Worp en maak met het pontje de overtocht naar ons grote en verwarmde terras! In onze geheel open “cuisine” staat ons keukenteam zeven dagen per week klaar. Van heerlijke belegde broodjes, tot oesters of zelfs een 5 gangen diner, bij St. Maxime maken we er een feestje van. Alvast een kijkje nemen op onze menukaart? Klik hier

Ook op ons terras is het fijn zitten met uitzicht op de Lebuiniskerk. Helemaal herfst & winterproof met extra kussens, kleedjes en natuurlijk fijne heaters. We gaan ervoor: Happy Times voor onze gasten bij St. Maxime in Deventer!

Ga lekker uit eten in Deventer en kies voor Franse sferen bij St. Maxime!

St. Maxime is heel goed bereikbaar. Je parkeert je auto gratis in het Deventer plantsoen en daarna zet pontje je bijna voor de deur af bij ons gezellige restaurant. Een retourtje met het pontje kost slechts 1,40 euro en dan krijg je het mooiste uitzicht op de skyline van Deventer op de koop toe.

Kom je liever met de trein naar Deventer? Dan kan je voor 1 euro p.p met de Centrumbus naar halte Vischpoort en Nieuwe markt. Ook dit is voor de deur bij St. Maxime. Zo wordt uit eten in Deventer wel heel gemakkelijk en wordt je als bezoeker verwend met een toeristische route door onze prachtige stad!