De Keuken van St. Maxime is van vele markten thuis, wat onze menukaart divers maakt. Natuurlijk ontbreekt ook op onze kaart het vleugje Parijs niet. Of je nu gaat voor uitgebreid uiteten in Deventer, of voor “even gezellig” een borrel met een hapje erbij: de deur staat voor je open!
Ons keukenteam staat onder gepassioneerde leiding van Chef Martijn Oltvoort. Martijn en zijn team werken in een geheel open keuken. Hierdoor kijken onze gasten altijd live mee met de bereiding van de gerechten.



De menukaart van St. Maxime
Voorgerechten
DEVENTER MOSTERDSOEP 7.50
bieslook, croutons
LENTE UI SOEP 7
tuinkers, croutons
TORTELLINI VAN KOOLRABI
EN ROOMKAAS 11.50
quinoa, sinaasappel, mierikswortel, yoghurt
STEAK TARTAAR 14.50
zoetzure groenten, piccalilly, groene kruiden jus
ZEEWOLF IN ROOKSPEK 15
bereidingen van tomaat, olijf, yoghurt mayonaise
CARPACCIO 11.5
truffelmayonaise, oude kaas, rucola
TONIJN 15
geroosterd als tartaar, mango, radijs, wasabimayonaise
SCHELVIS 14
ceviche gegaard, orzo, crème fraîche, komkommer
SALADE SURF & TURF 14.50
gamba’s, ossenhaas
SALADE NIÇOISE 13.50
geroosterde tonijn, harricots verts, ansjovis
Hoofdgerechten
ZALM 24
op broodcrouton gebakken, parelgort,
bospeen, sjalotdressing
KALFSLENDE 24
chimichurri, Hasselback aardappel, groene groenten, jus
PAPPARDELLE 19
pastabereiding, spinazie, doperwt, ricotta,
groene asperge
EENDENBORST 27.50
polenta, witlof, aceto balsamico en jus van sinaasappel
KIPSATE 20
ketjap, cassave, atjar, krokante ui, friet
KABELJAUW 25
quinoa, bosui, sugersnap, schuim van kokos, citroengras
PARELGORT 19
crumble van geitenkaas, wortel, granaatappel, gerookte boter
MAXIME’S NOEDELS
paksoy, cashewnoten, oosterse kruiden met maiskip 22
MAALTIJDSALADE SURF & TURF 23.50
gamba’s, ossenhaas
MAALTIJDSALADE NIÇOISE 22
geroosterde tonijn, harricots verts, ansjovis
MAALTIJDSALADE CEASAR 18
kipfi let, ei, kaas, croutons
SUSHIBOWL 19.50
wasabimayonaise, avocado, mango, komkommer, zalm of tonijn
Desserts
DAME BLANCHE 8.50
chocolade saus, vanilleroomijs, slagroom
TARTELETTE 9.50
aardbeien sorbet, rood fruit, sabayon van champagne
PANNACOTTA VAN GEMBER EN LIMOEN 9
room, mangocompote, crumble, mangosorbet
GEKARAMELISEERDE WITTE
CHOCOLADE 9.50
gebakken appel, sponscake van yoghurt, vanilleroomijs
FROMAGE 14
assortiment kazen, vijgenbrood, compote
Benieuwd naar onze lunchgerechten? Klik hier!
Meer sfeer proeven van St. Maxime? Volg ons op sociale media @stmaximenl
Met een grote groep uiteten, ook dan zijn jullie welkom bij ons. Neem telefonisch contact met ons op of mail naar maxime@st-maxime.nl
P-St. Ben je niet zo’n grote eten? Dan kun je bij ons kiezen voor de kleine editie van het gerecht. Zo zijn we samen duurzaam bezig én ben jij ‘en passant’ voordeliger uit. Magnifique!