Uiteten bij St. Maxime

De Keuken van St. Maxime is van vele markten thuis, wat onze menukaart divers maakt. Natuurlijk ontbreekt ook op onze kaart het vleugje Parijs niet. Of je nu gaat voor uitgebreid uiteten in Deventer, of voor “even gezellig” een borrel met een hapje erbij: de deur staat voor je open! 
Ons keukenteam staat onder gepassioneerde leiding van Chef Martijn Oltvoort. Martijn en zijn team werken in een geheel open keuken. Hierdoor kijken onze gasten altijd live mee met de bereiding van de gerechten.

De menukaart van St. Maxime

Voorgerechten

DEVENTER MOSTERDSOEP 7.50
bieslook, croutons

LENTE UI SOEP 7
tuinkers, croutons

TORTELLINI VAN KOOLRABI
EN ROOMKAAS 11.50
quinoa, sinaasappel, mierikswortel, yoghurt

STEAK TARTAAR 14.50
zoetzure groenten, piccalilly, groene kruiden jus

ZEEWOLF IN ROOKSPEK 15
bereidingen van tomaat, olijf, yoghurt mayonaise

CARPACCIO 11.5
truffelmayonaise, oude kaas, rucola

TONIJN 15
geroosterd als tartaar, mango, radijs, wasabimayonaise

SCHELVIS 14
ceviche gegaard, orzo, crème fraîche, komkommer

SALADE SURF & TURF 14.50
gamba’s, ossenhaas

SALADE NIÇOISE 13.50
geroosterde tonijn, harricots verts, ansjovis

Hoofdgerechten

ZALM 24
op broodcrouton gebakken, parelgort,
bospeen, sjalotdressing

KALFSLENDE 24
chimichurri, Hasselback aardappel, groene groenten, jus

PAPPARDELLE 19
pastabereiding, spinazie, doperwt, ricotta,
groene asperge

EENDENBORST 27.50
polenta, witlof, aceto balsamico en jus van sinaasappel

KIPSATE 20
ketjap, cassave, atjar, krokante ui, friet

KABELJAUW 25
quinoa, bosui, sugersnap, schuim van kokos, citroengras

PARELGORT 19
crumble van geitenkaas, wortel, granaatappel, gerookte boter

MAXIME’S NOEDELS
paksoy, cashewnoten, oosterse kruiden met maiskip 22

MAALTIJDSALADE SURF & TURF 23.50
gamba’s, ossenhaas

MAALTIJDSALADE NIÇOISE 22
geroosterde tonijn, harricots verts, ansjovis

MAALTIJDSALADE CEASAR 18
kipfi let, ei, kaas, croutons

SUSHIBOWL 19.50
wasabimayonaise, avocado, mango, komkommer, zalm of tonijn

Desserts

DAME BLANCHE 8.50
chocolade saus, vanilleroomijs, slagroom

TARTELETTE 9.50
aardbeien sorbet, rood fruit, sabayon van champagne

PANNACOTTA VAN GEMBER EN LIMOEN 9
room, mangocompote, crumble, mangosorbet

GEKARAMELISEERDE WITTE
CHOCOLADE 9.50
gebakken appel, sponscake van yoghurt, vanilleroomijs

FROMAGE 14
assortiment kazen, vijgenbrood, compote

Benieuwd naar onze lunchgerechten? Klik hier!
Meer sfeer proeven van St. Maxime? Volg ons op sociale media @stmaximenl
Met een grote groep uiteten, ook dan zijn jullie welkom bij ons. Neem telefonisch contact met ons op of mail naar maxime@st-maxime.nl

P-St. Ben je niet zo’n grote eten? Dan kun je bij ons kiezen voor de kleine editie van het gerecht. Zo zijn we samen duurzaam bezig én ben jij ‘en passant’ voordeliger uit. Magnifique!